Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η μουσικοθεατρική παράσταση “Το τραγούδι του νεκρού αδερφού” του Μίκη Θεοδωράκη, που παρουσίασαν με εκπληκτική ερμηνεία η Θεατρική Ομάδα του Λυκείου Λιτοχώρου, η Λαϊκή Ορχήστρα και η Χορωδία του Ιδρύματος Σακελλαρίδη καθώς και ο τραγουδιστής Βασίλης Λέκκας με τις καταπληκτικές φωνές των λιλιπούτιων τραγουδιστριών!

Η συγκίνηση μεγάλη… με το πλήθος των θεατών να καταχειροκροτούν όλους τους συντελεστές και τους ερμηνευτές…

Ο πρόεδρος κ. Κάκκαλος και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση: την κ. Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, τον Δήμαρχο του Δήμου Δίου Ολύμπου κ. Δημόπουλο, τον Δήμαρχο Πυλαίας – Χρορτιάτη κ. Καϊτετζίδη, τους Αντιδημάρχους κ. Αθανάσιο Καλαϊτζή και Ανατολή Κωνσταντίδου καθώς και για τη στήριξη και συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση της παράστασης. Επίσης μας τίμησε με την παρουσία της η Αντιδήμαρχος του Δήμου Κόνιτσας κ. Κατερίνα Δημαράτου – Καναβούρα. Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν για την προσφορά τους από τον Αντιπρόεδρο κ. Καθαργιά Ευάγγελο στον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Καλαϊτζή Αθανάσιο, από την Γεν. Γραμματέα κ. Καναβούρα Ελένη στον Πρόεδρο του Ιδρύματος Σακελλαρίδη κ. Χρήστο Σάλτα και από τον Αν. Γραμματέα κ. Φαρμάκη Γιάννη στη Λυκειάρχη κ. Μεταξία Τσιαργαλή ως εκπρόσωπο των καθηγητών και των μαθητών του Λυκείου Λιτοχώρου που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της παράστασης.

Ευχαριστούμε φυσικά όλους τους Λιτοχωρίτες τους Θεσσαλονίκης που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και τους περιμένουμε στις επόμενες εκδηλώσεις που προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα Ο Σύλλογος Λιτοχωριτών Θεσσαλονίκης.